Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megehetem még ezt a joghurtot?

Megehetem még ezt a joghurtot?

Figyelt kérdés
12-én kárt le, most bontottam fel. Látszatra és szagra semmi baja, ízre sem. A hűtőnk baromi jól hűt, gondolom ezért nem ment még tönkre. Megehetem még? Csak mert salit akarok csinálni, és már csak ez az egy doboz van.
2010. szept. 25. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan megeheted.
2010. szept. 25. 13:08
 12/17 anonim válasza:
Nyugodtan edd csak meg, én is folyamatosan 10 napja lejárt aktíviát szoktam enni, kutya baja. Nekem se lett semmi bajom tőle. Főleg ha jól hűt a frigó, ne ijedj meg a dátumoktól. Igazából én sose azt figyelem a kajákon, hanem egyszerűen megszagolom és kész. Ha büdös vagy fura színe van, akkor nem eszem meg; de amúgy ha nem látsz semmi problémát, akkor nincs semmi baja.
2010. szept. 25. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Én már 13-án se ettem volna meg.
2010. szept. 25. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Végül is megetted? Mi lett?
2010. szept. 25. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
én tegnap egy július végén lejártat ettem meg.. amennyi tartósító vackot tesznek ezekbe szerintem karácsonyig is bírta volna xD (ugyan olyan volt ízre/állagra mint az éppen tegnap vett) és azóta sincs semmi bajom, jelentem :)
2010. szept. 25. 15:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Megetetm, Isteni volt:D:D:D

Ja, és nem lett tőle semmi bajom:)

2010. szept. 25. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Irigyellek titeket. Én ha látnám, hogy már lejárt, biztosan bebeszélném magamnak, hogy fura az íze, mégha semmi baja se lenne :D
2010. szept. 25. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!