Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nincs őrző-védő szolgála...

Miért nincs őrző-védő szolgálat sok kis Spárba?

Figyelt kérdés

A közelünkben lévő spárba néha van egy biztonsági őr, aztán eltűnik, majd egy hónap múlva egy új van, de az is csak néhány napig. Az egy hónapja megnyitott spárba az őr fülkéje üres. A tescoba egy darab kikapcsolt állapotban lévő monitor előtt ül egy biztonsági és a telefonját nyomkodja.

Ennyire megszűntek a lopások az ilyen üzletekbe?

2022. aug. 19. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
esetleg kamera van, és nem látod az őrt, aki a hátsó szobából nézi a monitort...
2022. aug. 19. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

*Sparban

*Tescoban

*üzletekben

Létezik távfelügyelet is. Olyankor az ember egy távoli központból figyeli a kamerák képét. Előnye, hogy 1 ember több boltot is figyelhet egyszerre.

2022. aug. 19. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Engem mondjuk éppen a biztonsági őrök zavarnak, mert nem egy katonai objektumba léptem be, hanem kenyeret venni.

Persze te bizonyára fiatal vagy, és beleszülettél az biztonsági őrös-érintőképernyős világba, de korábban száz év eltelt úgy, hogy nem voltak biztonsági őrök az üzletekben.

Egyébként nem gondolom, hogy a lopások nagy részét leleplezné egy őr a 3.000 nm-es boltban, másrészt sokkal egyszerűbb a lopási kárt beépíteni az árrésbe, mint külön alkalmazottakat tartani/külső céget fizetni.

2022. aug. 19. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A Tescoban én szoktam látni a bejáratnál őrt.

"Engem mondjuk éppen a biztonsági őrök zavarnak, mert nem egy katonai objektumba léptem be, hanem kenyeret venni."

Csak az fél, akinek van takargatnivalója. Nyilván ők azért vannak ott, mert a tapasztalatok indokolják a jelenlétüket. Engem még egyszer sem állítottak meg, pedig már jó 20 éve van Tesco az országban.

2022. aug. 29. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!