Állandóan rettentően éhes vagyok, mitől lehet ez ?
Egész nap csak eszem.
Reggel eszek ,cigi,nagy wc és már megint enni kell.
Utána ebéd előtt is még két szendvics,aztán ebéd,egy jó másfél óra múlva megint enni kell,de nem 1-2 szem keksz hanem megint legalább két szendvics és ez így megy egész nap.
Egyszerűen 1-2 óránál tovább nem tudok megmaradni,és már nem is gondolok másra mint arra, hogy most éhes vagyok-e, pánikolok szinte egész nap .
Menni is csak úgy tudok boltba ,vagy bárhová ha előtte jól tele eszem magam.
Legalább napi 5 liter vizet iszom,és nem stresszevès,mert nem jóízűen eszek, egyszeriben hányingerem van már ha csak az ennivalóra gondolok,és csak hízok .
Volt valakinek ilyen ?
Mi a megoldás erre ?
Márcsak erről szól az életem ,csak az evés és a félelem hogy megint éhes leszek és ennek kell
8
De igen sok a savam.
Refluxom van .
9
Köszönöm a tippeket
10
Utána olvastam most és van ez az ir vagy mi.
A tünetek eléggé illenek rám.
#9 a kenyer, szalami, vaj az mind kaloria, ugyhogy taplalo, plusz zsir, rost, mindketto kell a szervezetnek. nem mondom hogy a legjobb formai, de igenis taplalnak
kerdezo valami betegseged van, vagy fizikai vagy mentalis
13
Nem élvezem az evést , abszolút nem.
Gyűlölöm és félek már ha tudom hogy ettem most épp jól vagyok lakva de nemsokára megint ennem kell és nem esik jól.
12
Elmegyek orvoshoz
Az izzadás és remegés vércukorproblémára utal, de az is lehet, hogy sok a savad. Mindenesetre a cukrod mérd meg. Ha nincs otthon vércukormérő, patikában is megmérik, nem muszáj laborba menni. Éhgyomorra kell.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!