Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Állandóan rettentően éhes...

Állandóan rettentően éhes vagyok, mitől lehet ez ?

Figyelt kérdés

Egész nap csak eszem.

Reggel eszek ,cigi,nagy wc és már megint enni kell.

Utána ebéd előtt is még két szendvics,aztán ebéd,egy jó másfél óra múlva megint enni kell,de nem 1-2 szem keksz hanem megint legalább két szendvics és ez így megy egész nap.

Egyszerűen 1-2 óránál tovább nem tudok megmaradni,és már nem is gondolok másra mint arra, hogy most éhes vagyok-e, pánikolok szinte egész nap .

Menni is csak úgy tudok boltba ,vagy bárhová ha előtte jól tele eszem magam.

Legalább napi 5 liter vizet iszom,és nem stresszevès,mert nem jóízűen eszek, egyszeriben hányingerem van már ha csak az ennivalóra gondolok,és csak hízok .

Volt valakinek ilyen ?

Mi a megoldás erre ?

Márcsak erről szól az életem ,csak az evés és a félelem hogy megint éhes leszek és ennek kell

2022. aug. 17. 16:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8

De igen sok a savam.

Refluxom van .

9

Köszönöm a tippeket

10

Utána olvastam most és van ez az ir vagy mi.

A tünetek eléggé illenek rám.

2022. aug. 17. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:

#9 a kenyer, szalami, vaj az mind kaloria, ugyhogy taplalo, plusz zsir, rost, mindketto kell a szervezetnek. nem mondom hogy a legjobb formai, de igenis taplalnak

kerdezo valami betegseged van, vagy fizikai vagy mentalis

2022. aug. 17. 18:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt hasonló nekem is, nálam lelki oka volt: depressziós lettem és a boldogtalanságomat kajálással kompenzáltam. Az volt benne a kicsit paradoxx, hogy én is még akkoris tömtem magamba a kaját, amikor már egyáltalán nem esett jól. Lehet persze szervi oka is, ahogy a többiek már mondták.
2022. aug. 17. 18:39
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Nem élvezem az evést , abszolút nem.

Gyűlölöm és félek már ha tudom hogy ettem most épp jól vagyok lakva de nemsokára megint ennem kell és nem esik jól.

2022. aug. 17. 19:04
 15/18 A kérdező kommentje:

12

Elmegyek orvoshoz

2022. aug. 17. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az izzadás és remegés vércukorproblémára utal, de az is lehet, hogy sok a savad. Mindenesetre a cukrod mérd meg. Ha nincs otthon vércukormérő, patikában is megmérik, nem muszáj laborba menni. Éhgyomorra kell.

N

2022. aug. 17. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
bocsánat offért csak hátha ért hozzá valaki és nem kell külön kérdésben leírnom, ha főtt étel után pl. délben lever a víz (remegést nem tapasztalok) ilyen nyári melegekben és annyira forrónak sem kell lennie hozzá az ételnek, az is kapcsolódhat cukorhoz, vagy mindenki így van vele?
2022. aug. 17. 21:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az izzadás - remegés tipikusan a vércukorszint hirtelen változásától van. Tényleg érdemes lenne megnézetned, legalább 3 pontos cukorterheléssel.
2022. aug. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!