Krumplicukrot hogyan kell enni, hogy ne törjön ki a fogam?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem a vásárban krumplicukrot mert nagyon szerettem régen (akkor valamiért mintha puhább lett volna), viszont olyan kemény mint a tégla.
Hogyan kell enni? :D
2022. aug. 9. 22:21
1/9 anonim válasza:
Mondjuk harapni belőle és szopogatni.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy hiába próbálom harapni, beletörik a fogam. :D
2022. aug. 9. 22:28
3/9 anonim válasza:
1-es vagyok.
Szoktam harapni és nem törött bele a fogam.
5/9 anonim válasza:
Mi gyerekkoromban, ha a búcsuban kaptunk, kalapáccsal összetörtük, és a kisebb darabokat ettük meg :)
Ez még nem a formázott, csokitábla alakú krumplicukor volt, hanem nagy tömb, amiből szintén kisebb darabokat törtek le, s úgy árulták.
Őszintén, ma már nem értem, mit szerettünk rajta... de akkor szerettük
6/9 anonim válasza:
Annak nem kutyakaja szaga van? Nalunk mikor bucsu volt regen mindig olyan szaga volt:D
7/9 anonim válasza:
U en nagyon regen ettem de emlekeim szerint is remes az ize es kemeny is
Olvaszd fel ha lehet
8/9 anonim válasza:
Hát.. fogsz egy vágódeszkát leteszed az asztalra, reáhelyezed a krumplicukrot és egy masszív késsel kisebb darabokra vagdalod.Majd ezután beveszel a szádba egyet és szopogatod.
9/9 anonim válasza:
Húsklopfoloval pillanat alatt szét tudod törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!