Alapanyag tárolási tippek, praktikák?
Olyanokhoz szólna a kérdésem, akik jó alaposan be szoktak spájzolni. Pl. előre megveszel több havi, lisztet, cukrot, zabpelyhet, rizst, fűszereket, és bármit, ami sokáig eláll. Miben tároljátok? Ha én most pl. 20-30 kg lisztet akarok táolni, de félek, hogy az élelmiszermoly beletrollkodik, mibe tegyem? Pl. ilyen nagy műanyag dobozba tehetem, vagy baj, ha nem éri levegő? [link]
Vagy például az is érdekel, hogy régen, mikor nagy bödön zsírt tartottak otthon simán csak a spájzban, az hogy nem romlott meg?
Minden érdekel, mindent meghallgatok.
A moly bele fog menni.
Amennyit spórolsz az előre vásárlással, annyit ráköltesz légmentes tárolókra.
Amúgy a zsír nem nagyon tud megromolni, hacsak nem szennyezett. Olaj ugyanez.
Molyosodás veszélye mindif fennáll. Tehetnéd üveg tárolóba de ennyit kb lehetetlen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!