Mit szeretsz jobban nyáron enni ezek közül?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 15:17
A kérdező szavazást indított:
Fagyi/Jégkrém
Görögdinnye
50 szavazat
1/9 anonim válasza:
Inkább a görögdinnyét, mivel annak is magas a víztartalma, így a folyadék pótlás is megvan
2/9 anonim válasza:
Jó minőségű fagylaltot. Dinnyéből annyi rosszízűt ettem az elmúlt években, hogy teljesen elment a kedvem tőle.
3/9 anonim válasza:
Mindkettőt imádom, ill. imádnám. De a dinnye édesítőszerrel még nem létezik, jégkrém viszont igen. Így dinnyét már csak ritkán eszek. Ennyi fér bele a diab. étrendbe.
5/9 anonim válasza:
Fagyi. Az elvan a mélyhűtőben, nem romlik meg, nem triggereli be az allergiámat, elfogyasztható mennyiség, plusz mindig kiszámíthatóan jó ízű.
Szeretem a dinnyét is, de nem tudom tárolni, nem tudjuk elfogyasztani időben, és sajnos sokszor ízetlen vagy rossz ízű.
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen a fagyi/jégkrém.Sokkal jobban szeretem.
8/9 anonim válasza:
Évek óta nem ettem fagyit, több különböző ok miatt én a dinnyét választom
9/9 anonim válasza:
Mindkettő nyári kaja, de inkább a görögdinnye, mint természetes cukor, és nem csak fagyasztott aroma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!