Melyik ez a fagyis autó?
Figyelt kérdés
A múltkor láttam az utcán egy új fagyisautót, lila színű, és olaszul van ráirva valami, annyit tudtam leolvasni, hogy gelato. Ha jól láttam, csak gombócos fagyit árul, nem jégkrémet, nagy teherautó és a két oldala ablakos, díszített az üvege. Akkor az egyszer láttam, azt hiszem a múlt héten, de azóta nem találkoztam vele! Valaki tudja, melyik ez a fagyis?2022. júl. 10. 21:51
1/11 anonim válasza:
Nehogy a közelébe menj,még véletlenül se.Ezeket olasz-maffiózók emberei vezetik.Ha közelebb mész,leüt,aztán behúz a kocsiba és megöl,utána lefagyaszt és visz a gazdáinak ki külföldre,a többi lefagyasztott élettelen tetemmel együtt.Ott pedig eladják az összes szervedet.
2/11 anonim válasza:
Ne hallgass az egyesre, a gelato egy olasz kézműves fagyi.
3/11 anonim válasza:
2.:Nem.A Gelato a Guillotine-nak az olasz megfelelője.
7/11 anonim válasza:
Kérdező!
Ez nyilván valamelyik cukrász, vagy fagyizó egyéni kezdeményezése a környéketeken. Akármilyen felirat van rajta, ezzel csak azt jelzi, hogy olasz recept szerint főzött "olasz fagyit" árul.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Azt hittem, hogy valami új cég vagy hasonló :)
2022. júl. 11. 15:39
10/11 anonim válasza:
Sziasztok
Nálunk is feltűntek ezek a maffiózók.
A fagyis bácsit Don Kámillónak hivják. Ez azért már önmagában gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!