Mennyibe kerül most egy Gluténmentes Whopper a Burger Kingben?
"Mi a fészkes fene az a glutén? Létezik ez az izé egyáltalán?"
Viccet félretéve, az elmúlt pár évben lett ez nagyon felkapott, előtte nem is hallottam róla. Meg ez a mindenmentes mizéria, amik egyáltalán nem finomak.
Jó hát örülj neki ha te nem tudod mi az a glutén. Mikor alig kapsz levegőt az allergiás rohamkor, akkor azért átértékelődik a helyzet. És nem egy orvosnál voltam, labortól kezdve gyomortükrözéssel si kimutatták nálam.
De már azelőtt is tudtam, mert ki kellett tapasztalnom mit tudok enni. Ez kb 5 év kínszenvedés volt.
A gluténérzékenység nem kitaláció és nem új keletű dolog, legfeljebb nem ismerték régen és fogalmuk sem volt a gluténérzékenyeknek, hogy mitől vannak rosszul.
A pénzszórás alatt nem is a gluténmentes dolgot értettem, hanem hogy egy gyorsétteremben veszed meg, ahol köztudottan drágán adnak kis adagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!