Bodzavirágot bele lehet főzni vanilia pudingba? Jó lesz?
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 04:05
1/4 anonim válasza:
Magát a a virágot ne,két napig áztasd majd leszűrve abból főzd meg a pudingot tejszín hozzá adásával
2/4 anonim válasza:
Technikailag lehet, de rohadt vacak íze van, leginkább a medvecukorra hajaz.
3/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Áztatni sem kell, hisz a rajta lévő virágpor adja azt a finom, intenzív bodza ízét. Pudingba még sosem próbáltam, de palacsintatésztába rendszeresen belesütöm, meg bodzafánkot csinálok, ilyesmiket. Szerintem a vaníliás pudinghoz kifejezetten jól passzolna az íze.
4/4 anonim válasza:
Én már próbáltam és nagyon megkeseredett. Úgy bevált - pudingot és krémet is szoktam készíteni - hogy készítek egy laza cukorszirupot, azt felfőzöm a bodzával, hagyom állni majd kiveszem a virágot. A pudinghoz a tejbe szintén teszek virágot, de mielőtt túlforrna kiveszem. A pudingport a bozdás tejjel keverem ki, és a lábasba a bodzás cukorszirupból teszek.
A bodzás cukorszirup felhasználható tortakrémhez, hideg limonádéhoz, de teákat, mojitot, amerikai palacsintát is fel tudja dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!