Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a pünkösdi menü?

Mi a pünkösdi menü?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Mitől lenne bunkó? Leírta, hogy nincs külön ilyen, hogy pünkösdi menü, ami jelentheti azt is, hogy ő nem készült semmilyen spéci fogással, meg azt is, hogy a pünkösdhöz nem kapcsolódik olyan jellegzetes étel, mint pl. a húsvéthoz a sonka. Mi ezzel a baj?

Én szusit rendeltem, ha valakit érdekel.

2022. jún. 5. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagyok bunkó, mert egy másik válaszom alapján rám írt privátban, hogy szeretnék-e beszélgetni. És mivel én nem szeretnék beszélgetni, így nem válaszoltam. Lehet bunkóságnak is mondani, de lehetett volna egyféle válaszként is felfogni a nem válaszolást. Elnézést, akkor bunkó vagyok.
2022. jún. 5. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Azt hittem azért, mert Mogyorócsicska a neve. Aztán rájöttem, hogy nem az. Nagyon könnyű félreolvasni.
2022. jún. 5. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincs pünkösdre olyan hagyományos menü mint pl húsvétra vagy karácsonyra. Én ma reggelire zabkását, tízóraira epret joghurttal, ebédre gombapörit barnarizzsel és céklalevessel, vacsira tojást salátával majd nasinak egy nagyobb gyümitálat ettem
2022. jún. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!