Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne egyek ennyit?

Mit tegyek, hogy ne egyek ennyit?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy sokat eszek. Vagy dugig eszem magam vagy egy normális adag után egy óra múlva szédelgek. Túlsúlyos nem vagyok, 56 kg és 156 cm magas. Engem csak az zavar, hogy könnyen puffadok. Próbálok egészségesebben enni. Reggel és este szoktam kaukázusi kefírt inni, ha az nincs reggelinek ma pl natúr joghurtot ettem, néha teszek bele chia magot. Halat nagyon szeretem, mostanság egyre többször fogyasztom. Zöldségeket úgyszintén. Vagy csak az zavar be, hogy hírtelen hagytam el a nehéz ételeket és szoktatnom kell magam még ehhez?

Válaszokat előre is köszönöm!

19/L

2022. jún. 2. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj lassabban enni... Így a szervezeted /agyközpont időben jelzi, hogy jóllaktál.
2022. jún. 2. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy inzulinrezisztens?
2022. jún. 2. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudok róla

2022. jún. 2. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Akaraterővel. A rendszertelen étkezéstől és nem minőségi ételektől is puffadhatsz (meg ételérzekenységtől)

Minden nap legyen 3 + 1 étkezés. Egy joghurt reggelire édeskevés, legyen mellette granola, magok, gyumolcs stb.

Ebédre szuper a hal, zöldség, mellé egyél szénhudrátforrást pl krumpli, bulgur, rizs, tk tortilla stb

Vacsira is egyél rendesen, ch, zoldseg, sovany feherje, mininalis zsir.

Legegyszerubb ha eleinte órára eszel, 3-4 óránként és ehhez hozzászoksz. A hormonjaid sw fognak összevissza ingadozni, jobban is leszel

2022. jún. 2. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
56kg vagy, hacsak nem vagy bélférges biztosan nem eszel sokat. De ilyen ételekkel valóban nehéz rendesen jóllakni, én böjt alatt táplálkozom így. Szénhidrátot, ami a test energiaforrása pl ezek alapján alig fogyasztasz.
2022. jún. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!