Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Beleinnál más után a palackba?

Beleinnál más után a palackba?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdés az, hogy innál-e azután egy üvegből, miután egy barátod vagy ismerősöd már ivott belőle előtted?
2010. szept. 18. 19:22
1 2
 11/18 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
100%

Én senki után sem. Mondjuk 1x kénytelen voltam, mert a sulink nem szólt, hogy lesz erdei séta nem vittem vizet se pénzt és még ivókút sem volt. Mondjuk érdekes, hogy egy Tettyén mikor annyi ember megfordul ot pihenni nincs valami ivóvíz. na akkor kénytelen voltam, mert 120-200 ft-ért fél litert nem veszek meg és kölcsönt sem kérek.

Amúgy senki csak a párom után (vele ugye csókolózok is miben más, ha utána iszom?). Megtudtam, hogy megy nyál az üvegbe ivás után egy TV-s műsorban egyértelműen bebizonyították, fujj, hánynom kell.

2010. szept. 18. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
LOL az utolsón:) Jah barátok közt simán...vadidegennél meg nyilván nem!
2010. szept. 18. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Max ha letörlöm előtte :)
2010. szept. 18. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Csak ha már szomjas vagyok, és nincs innivalóm :D
2010. szept. 18. 20:38
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

HM, meglep a sok nemleges valasz az elottem iroktol.

Az en korosztalyomban ez nem kerdes...(egyetemista vagyok)

Ha ismerem iszok utana, soha nem volt meg ettol herpeszem, vagy mas bajom.

2010. szept. 19. 10:21
 16/18 anonim ***** válasza:
33%
Nálunk az osztályban ez természetes.Pl sokszor hoz valaki valamilyen piát,és az körbe megy.De eszünk is egymás után.Mondjuk csak a baráti körben...:)
2010. szept. 19. 10:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy látom, igencsak megoszlanak a vélemények e kérdésben.
2010. szept. 19. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Az osztálytársaim néha elkérik az ásványvizes üvegemet. Oda szoktam adni, és utána még iszok belőle. Eddig még nem lett semmi bajom.
2010. szept. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!