Ez valami betegség?
Valakinek volt hasonló?
Csak akkor vagyok nyugodt ha tele a hasam,csak azt figyelem hogy éhes vagyok-e,ha eszembe jut egy kaja és megkívánom akkor ennem kell különben attól rettegek hogy leesik a cukrom.
Tényleg csak akkor vagyok nyugodt ha mozogni sem bírok mert annyira tele vagyok.
Ma délelőtt 5 db zsemle szalámi zöldség sajt aztán délben ebéd után kb 4 óráig semmit nem bírtam enni és most kb 40 perce itt ülök és eszek.
De közben kívánok ezer más dolgot.
Nagyon elegem van mert ha nem eszek pánikolok,nem hagy nyugodni a dolog
(Régen sokszor leesett a cukrom és félek rettegek azóta csak ha tele a hasam és mozogni sem bírok)
Jó mély nyomot hagyott benned, pánikot a cukrod leesése. De az állandó evés helyett inkább tarts magadnál cukorkát, és ha rádjön a "pánik", akkor szopogass el egyet.
Viszont ha többször leesett a cukrod, akkor nincs azzal a cukorszinttel gond? Mert ha van, akkor meg főleg nagyon nem kellene ennyire enned.
2:
Nagyon sokszor leesett , városba, boltba,utcán.
Volt olyan hogy leesett ettem jól tele ettem magam és rá fél órára megint leesett .
Borzasztó Komolyan és nagyon bele betegedtem ebbe
IR vagyok,csak lassú ch-t eszek de rengeteget...de ha nincs tele a hasam pánikolok.
Cukorka nem segít mert attól nem zabálom úgy tele magam hogy kipukkadok.
Csak ha tele a hasam,akkor vagyok nyugodt.
Sajnos ez biztos valami pszichés,nem tudom mit kéne csinálni ezzel .
Persze, hogy pszichés. Azért kellene magad agyban átállítanod a cukorkára, vagy szőlőcukorra. Szőlőcukorral szokták helyre hozni akinek leesett a cukra.
De cukorgondozóba is el kellene menned. Nem hiszem, hogy ez a rengeteg kaja nem nyomja fel a cukrod.
Nem nyomja mert nem eszek se gyümölcs se édesítő se ezzel készült sütemény keksz semmi
Most is 6,4
Terápia kell hogy át állítsam az agyam.de borzasztó állandóan tiszta ideg vagyok.
Jól megcsináltam magamnak..
Rendben.
Megpróbálom.
Köszönöm.
Te pszichiáter vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!