Mennyit bírtok megenni a Mcdonalds-ban? Mi a kedvencetek?
Mi lenne a max amit le tudtok túrni?
Figyelt kérdés
Nekem egy Brutális menüm:
1 Nagy Mcroyal menü (nagy krumpli, nagy üccsi)
2 Dupla sajtburger
1 Mcfarm
9db strips
1 Som Lolly
4 ketchup
Kedvencem:
Dupla sajtburger
2022. máj. 14. 17:09
1/10 anonim válasza:
Egy evésre egy sima sajtburger, közepes krumpli, egy almás süti. Viszont két adagot szoktam venni, és a másikat megeszem este. De, nagyon ritkán eszem mciben, jó ha évente kétszer.
2022. máj. 14. 17:14
2/10 anonim válasza:
3 big mac menüben, 3 krumplival, 3 üdítővel.
2022. máj. 14. 17:28
3/10 anonim válasza:
Semmit, mert nem garantálják, hogy gluténmentes (igen, voltam már rosszul gm-nek feltüntetett mekis kajától)
2022. máj. 14. 17:29
4/10 anonim válasza:
1 BigMac menü, valamilyen saláta ezersziget öntettel, fagyi. Nálam ez a "naaagy" menü, ezzel totál jól szoktam lakni.
2022. máj. 14. 18:07
5/10 anonim válasza:
Jó esetben 1 nagy menü esetleg + 1 fagyi, pl big mac vagy smokey sally, nagy krumplival, nagy üdítő, de ha olyanom van képes vagyok jól lakni 4 chicken nugets+ krumplival is.
2022. máj. 14. 19:39
6/10 anonim válasza:
Egy BBQ Bob, egy sajtburger. Hozzájuk vagy egy nagy adag sültkrumpli, vagy csak belőle valamennyi. És a nagy cola. Ez a szokásos mennyiségem.
Régebben jóval többet is meg tudtam enni, de úgy látszik öregszem :D
2022. máj. 14. 19:55
7/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs, mennyit bírnék, mert nem szoktam azért menni, hogy na, akkor most itt fogok jóllakni.
Ritkán megyek be, leginkább akkor, ha munka közben kb enni sincs időm, mert ez van legközelebb az irodához. De max egy szendvics (hamburger, csibe, vagy egy almás pite...)
2022. máj. 15. 07:06
8/10 anonim válasza:
2-3 burger lenne max, krumplival
2022. máj. 15. 11:35
9/10 anonim válasza:
Régen iszonyat mennyiségeket tudtam ott enni 50 kilós nő létemre. Egy maestro burger menüben +valamilyen csípős szendvics + sajtburesz+ fagyi
Tegnap betoltam egy Fox Félixet menüben, rá egy pite és majd mehaltam egész este, az a pite már nem kellett volna.
2022. máj. 15. 13:30
10/10 anonim válasza:
Nem szoktam túltolni, eddig a legtöbb amit valaha kikértem, az egy duplasajtos mcroyal menu volt nagy krumplival, melle egy bigmac es egy duplasajtburger, azzal rendesen jollaktam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!