Milyen lesz a karfiol fagyasztás után?
szerintem is ha szeretnél panírozottat eltárolni akkor készítsd elő (párold v főzd félig és panírozd be) és úgy fagyaszd le de lehetőleg két részletben
1 tedd úgy egy műanyag edényre, hogy ne érjenek egymáshoz, rakjál rá alufóliát, majd erre is rakhatod úgy h ne érjenek egymáshoz.
2 amikor már így megfagytak már egybe "szórhatod" őket hogy kisebb helyen elférjenek
én sok mindent szoktam így lefagyasztani és eddig még nem volt vele gondom. ha volt időm és energiám vagy csak egyszerűen többet paníroztam valamiből (husi, gomba, karfiol, patiszon, tök, szinte már mindennel kiprobáltam) akkor így lefagyasztom és pár nap mulva is van finom friss sült és előtte legalább azzal már nem kell vacakolni:D
Lehet a fagyasztottat is használni akár rántottnak is, CSAK fagyosan kell panirozni és sütni kezdeni, SOHA nem szabad elötte kiolvasztani!
EZ MINDEN ZÖLDSÉGFÈLÈRE vontakozik, MINDIG fagyottan kell kezdeni fözni vagy sütni, akkor nem lesz löttyedt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!