Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen lesz a karfiol fagyaszt...

Milyen lesz a karfiol fagyasztás után?

Figyelt kérdés
Nem lesz nagyon puha? Lehet még rántott karfiolt csinálni belőle? Kicsit megpároljam fagyasztás előtt, vagy nyersen tegyem el?
2010. szept. 17. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem fagyasztanám le.
2010. szept. 17. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nyersen szoktam fagyasztani, de az már inkább csak főzeléknek, vagy párolva lesz jó kiengedés után, rántani nem nagyon lehet, nagyon vizes lesz.
2010. szept. 17. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
A karfiolt házilag nem tudod úgy lefagyasztani, hogy használható legyen felengedés után. Összeesik, vizes lesz. Csak iparilag, gyorshűtéssel valósítható meg. :-(
2010. szept. 17. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor inkább ecetes karfiolt csinálok. Szeretjük a savanyúságot is.
2010. szept. 17. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Mi bepanírozva szoktuk lefagyasztani, aztán úgy bele majd az olajba. Ugyanolyan jó. Persze panírozás előtt főzd meg!
2010. szept. 17. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem is ha szeretnél panírozottat eltárolni akkor készítsd elő (párold v főzd félig és panírozd be) és úgy fagyaszd le de lehetőleg két részletben

1 tedd úgy egy műanyag edényre, hogy ne érjenek egymáshoz, rakjál rá alufóliát, majd erre is rakhatod úgy h ne érjenek egymáshoz.

2 amikor már így megfagytak már egybe "szórhatod" őket hogy kisebb helyen elférjenek


én sok mindent szoktam így lefagyasztani és eddig még nem volt vele gondom. ha volt időm és energiám vagy csak egyszerűen többet paníroztam valamiből (husi, gomba, karfiol, patiszon, tök, szinte már mindennel kiprobáltam) akkor így lefagyasztom és pár nap mulva is van finom friss sült és előtte legalább azzal már nem kell vacakolni:D

2010. szept. 17. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom a panírozott-fagyasztást is.
2010. szept. 17. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a fagyasztottat is használni akár rántottnak is, CSAK fagyosan kell panirozni és sütni kezdeni, SOHA nem szabad elötte kiolvasztani!

EZ MINDEN ZÖLDSÉGFÈLÈRE vontakozik, MINDIG fagyottan kell kezdeni fözni vagy sütni, akkor nem lesz löttyedt!

2010. szept. 17. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!