Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért jó, ha felforraljuk a...

Miért jó, ha felforraljuk a vizet?

Figyelt kérdés

Gondolok itt főként a csapvízre... mennyivel lesz ihatóbb? Mármint tudom,semmi baja,csak kicsir klóros, de mégis mi történik forralás után..

Vagy pl , ha a palackozott vizet forralom (kisbabáknak ezt ajánlják)

Lugos vizet nem tudok így előállítani, ugye..


2010. szept. 15. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:
A forralással fertötlenited, elpusztulnak benne a kórokozók - amik minden vizben találhatók, kisebb-nagyobb számban.
2010. szept. 15. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!