Mit ettél ma? (csak akik nem fogyóznak! )
Reggeli: kakaós csiga + egy üveg vaniliás tej
Ebéd: Marhahúsos Wrap, nagy sültkrumpli taco szósszal és nagy colával
Vacsi: még nem vacsiztam :) de valószínűleg valami könnyűt fogok
14/F , 177/51 =/
Hajajj :)
Nem reggelizem.Ebédre ettem 3 (vagy 4?) szelet pizzát,majd délután spenótot főtt krumplival és két tükörtojással aztán este megint spenót krumpli 3 főtt tojás,összesen 3 kávé,kevés cukorral és még készülök valamit enni.Szerintem káposztás tészta lesz mert a változatosság gyönyörködtet.Amúgy általában ennél többet eszem.
Reggeli: 1pohár tej
Ebéd: Csirkecomb+sültkrumpli
Suliban uzsonna: 1 bajor kifli, csokistej
Vacsora: Kevés [nagyon kevés!] sültkrumpli, 5db mézesszív [bár ez inkább nassolás volt]
Ma reggeli/uzsonna: 1pohár tej, 2 sajttal töltött bundáskenyér
Ebéd: Lehet, hogy nem ebédelek
Többit még nem tudom
x/L
Egy egy zsomlet ettem(vajas+paradicsom, uborka, paprika), es melle tobb bogre vaniliaturmixot megittam. Aztan meg vacsira majd valami konnyut eszek.
En hetvegente eszek sokat, hetkozben nem szeretek, mert rohanok. Tehat, viszonyitaskepp leirom egy atlag hetvegi kajalasomat:
reggeli: 2-3 tojasos rantotta, hagymaval, paradicsommal, paprikaval, spenottal... akarmilyn sok zoldseggel.
ebed: leves - kb. ket-harom tanyerral( de nem az a kis cseszenyi, az gyerekadag)
vacsora- az ebed masodik resze, altalaban valami parolt zoldseg+rantott sajt, szoszos tesztak, rakott dolgok...stb.
Nassolni nem szoktam, edesseget nem eszek.
Kiveve a turmixok...elek-halok ertuk!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!