Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ettél ma? (csak akik nem...

Mit ettél ma? (csak akik nem fogyóznak! )

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy másokhoz képest mennyit kajálok. Mindent írj le, légyszi, a legapróbb nassolást is, mert szeretnék viszonyítási alapot. Bocsi amúgy, tudom, hogy sok ilyen kérdés van :S:P
2010. szept. 15. 19:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire egy nagyon kicsi szelet vajas, pirosaranyos kenyeret 2,5 dl Mizzo madártejjel. Ebédre egy tál húslevest és makarónit. Vacsorára megint makarónit, de kevesebbet. D.u. nem ettem semmit, mert meg vagyok fázva és nem nagyon van étvágyam.
2010. szept. 15. 19:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Reggel valami gyümölcsöt, talán szőlő volt, már nem igazán emlékszem... Egy órája kb. egy tányér bablevest, aztán megint szőlőt. Ittam még üres kamillateát, vagy 3 literrel.
2010. szept. 15. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: kakaós csiga + egy üveg vaniliás tej

Ebéd: Marhahúsos Wrap, nagy sültkrumpli taco szósszal és nagy colával

Vacsi: még nem vacsiztam :) de valószínűleg valami könnyűt fogok

14/F , 177/51 =/

2010. szept. 15. 19:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
1db sóskifli, 2 tányér paprikáskrumpli,3 szelet kenyér,2 csibe alsócomb rántva,1 alma,1db frutti cukorka,3 kávé 3 cukorral. azt hiszem ennyi...32f
2010. szept. 15. 19:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
reggeli: 1 csokis fornetti, ebéd kis adag szezámos csirke tojásos rizzsel, uzsi 1 zacskó toy story csipsz (az csak 160 kalória :D) vacsi sózott lazac pirítóssal.
2010. szept. 15. 20:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hajajj :)

Nem reggelizem.Ebédre ettem 3 (vagy 4?) szelet pizzát,majd délután spenótot főtt krumplival és két tükörtojással aztán este megint spenót krumpli 3 főtt tojás,összesen 3 kávé,kevés cukorral és még készülök valamit enni.Szerintem káposztás tészta lesz mert a változatosság gyönyörködtet.Amúgy általában ennél többet eszem.

2010. szept. 16. 01:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Reggeli: 1pohár tej

Ebéd: Csirkecomb+sültkrumpli

Suliban uzsonna: 1 bajor kifli, csokistej

Vacsora: Kevés [nagyon kevés!] sültkrumpli, 5db mézesszív [bár ez inkább nassolás volt]

Ma reggeli/uzsonna: 1pohár tej, 2 sajttal töltött bundáskenyér

Ebéd: Lehet, hogy nem ebédelek

Többit még nem tudom

x/L

2010. szept. 16. 11:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
negyed cROASONT És Sok GYOGYSZERT (BETEG VAGYOK)
2010. szept. 16. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy egy zsomlet ettem(vajas+paradicsom, uborka, paprika), es melle tobb bogre vaniliaturmixot megittam. Aztan meg vacsira majd valami konnyut eszek.

En hetvegente eszek sokat, hetkozben nem szeretek, mert rohanok. Tehat, viszonyitaskepp leirom egy atlag hetvegi kajalasomat:

reggeli: 2-3 tojasos rantotta, hagymaval, paradicsommal, paprikaval, spenottal... akarmilyn sok zoldseggel.

ebed: leves - kb. ket-harom tanyerral( de nem az a kis cseszenyi, az gyerekadag)

vacsora- az ebed masodik resze, altalaban valami parolt zoldseg+rantott sajt, szoszos tesztak, rakott dolgok...stb.

Nassolni nem szoktam, edesseget nem eszek.

Kiveve a turmixok...elek-halok ertuk!(:

2010. szept. 16. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli: két vékony szelet vajas,felvágottas kenyér. Paprika,paradicsom,retek,uborka.Plusz ital. Ebéd: Lecsó 1 db debreceni kolbásszal,kis rizzsel, rozs kenyér.Viz. Vacsora: l szelet kenyér, tömlős sajttal.Paprika,paradicsom,retek,uborka,jég saláta,hagyma. Vörös bor.
2010. szept. 16. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!