Most akkor milyen is a medvecukor?
Figyelt kérdés
Amiket búcsúkba, majálisokon, meg egyébb más eseményeken veszek azok Ilyen 10-15 centi husszúságu, fekete, és sima zselés-gumicukor állaguk van és szerintem elég finomok. Mintha mentolos lenne. Teljesen ehető.
Ezzel szemben a haribo-ban található kemény keserű valami teljesen ehetetlen.
Most melyik az igazi íz?
2022. márc. 24. 20:43
6/8 anonim válasza:
Én szeretem, és tényleg ánizsos.
Kínaiban is vettem már.
7/8 veszettkecske válasza:
Az igazi medvecukor köszönőviszonyban sincs a vásárosokkal , haribo-val stb.
Se nem mentol se nem ánizs, hanem édesgyökér és szalmiák. Hollandoknál Finneknél és Dánoknál lehet jókat kapni, de azt magyar emberek többsége kiköpné...:D Én meg imádom.
8/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg se válaszoltatok meg semmit. haribo, vásár, anyám, mind más válasz és íz. Nekem ami bejött az nem egy dolog volt. Szeretem az ánizst és az égyesgyökeret. Egy kis keserüség nem hogy nem rossz hanem jó.
dec. 27. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!