Húsos tarhonya vagy tarhonyás hús?
Érdekes a kérdésed!
Különösen annak tükrében, hogy amikor az 1-es választ olvastam, egyetértettem vele, amikor a viszontválaszodat, akkor tökéletesen meggyőztél az ellenkezőjéről!:)
Tarhonyás húsnak (és rizses húsnak ) hívják, ez a becsületes neve, annak ellenére, hogy a te logikádnak is van alapja, ha így nézzük, lehetne fordítva is a neve... de nincs.
Gyanítom azért mert nem a mennyiségek aránya dönt, hanem a jelleget adó anyag.
Ebben az esetben a hús végső soron egy sima pörkölt, túl sok különleges jellege nincs, tulajdonképpen a köret az ami egyértelművé teszi, hogy miről is szól ez az étel, a jellegében az dominál, hogy a pörkölt rizzsel, vagy tarhonyával van összekeverve.
Mint ahogy az említett tésztáknál, az alap tésztának önmagában nincs jellege, a feltét határozza meg, hogy is néz ki az az étel.
6-os! Gratulálok hozzá, hogy átment a mondandóm lényege!
De azért az a majdnem kész pörkölt, a végére mégis csak elkészül ugye?
Meg amiről szólt a válaszom, annak ehhez semmi köze ugye, az attól még ugyanúgy érvényes?!
Vicces. A kérdés: hogy nevezed?
Leírom, hogy én hogyan, erre lepontoznak. Vajon mi lehet a helyes válasz??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!