Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Képesek lennétek konzerveken...

Képesek lennétek konzerveken élni, mint a Walking Dead-ban?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 12:55
1 2
 11/20 Humor Herold ***** válasza:
100%

Gondold újra a kérdést...ha nem lenne már konzerv sem, akkor tudnál élni azon, ami épp akad? Mondjuk állatokon, vadnövényeken, rovarokon.

Ebből kiindulva fincsi az a konzervkaja :)

2022. márc. 21. 19:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak eszembe jutott.. és kiváncsi voltam hogy hogyan vélekedtek erről, ennyi. Semmi több, nem kell személyeskedni. Én hamar meghalnék, én nem lennék arra képes, amire a sorozat hősei. Nem vagyok túlélő.
2022. márc. 21. 20:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#7-es, én úgy emlékszem, hogy Rick akkor épp nagyon betegen feküdt, ez idő alatt. Carl ekkor vesztette el az egyik bakancsát egy zombi kérésére, és valahogy így jutott fel a tetőre. Amikor az apja magához tért el is mesélte neki, az meg még mosolygott is a torkosságán.
2022. márc. 22. 01:32
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem gluténmentes, akkor nem.
2022. márc. 22. 15:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

El se tudjuk képzelni, hogy olyan szintű éhség hatására mire lennénk képesek. Egy idős ismerősöm mesélte, hogy valami fogdában volt, és annyira éhes volt, hogy a padló réseiből szedte ki a oda beleesett, beletaposott morzsákat, és azt ette a ráragadt kosszal együtt.

A Darwin rémálma című filmben van egy jelenet, amikor éhes afrikai gyerekeknek igazságosan szét akarnak osztani egy tál rizst, érdemes megnézni.

2022. márc. 22. 16:39
 16/20 A kérdező kommentje:
15. Igen, igazad van. Bármit megesz, aki éhes. Remélem sosem tapasztaljuk meg, milyen az. De a kérdés inkább az volt, hogy évekig elélnétek-e konzerven, ráadásul úgy hogy még fel is ...szóval a nők még fel is csináltatják a sorozatban magukat, amit nem értek, mert maguk is éheznek. Mire alapozzák a gyerekek jövőjét? Konzervekre? XD
2022. márc. 22. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Prepperek, deep adaptation
2022. márc. 23. 07:16
 18/20 anonim ***** válasza:
#16 vagy csak nem vittek kotont...
2022. márc. 24. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:

16 azért ne legyél ennyire korlátolt.

A sorozatban nagyon sok védett közösség van, ahol növényeket termesztenek, állatokat szaporítanak, vadásznak stb.

Évek múltán rájöttek az emberek, hogy a világ nem állt meg.

2022. márc. 24. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"fel is csináltatják" - ez egyrészt ehhez mindig kell egy férfi is, tehát ne told a felelősséget a nőkre, amúgy én pont azt tartom a Walking dead egyik hibájának (a sok közül), hogy a szex alig jelenik meg benne. Hitelesebben szól a dologról a 28 nappal később, vagy a The divide (és ettől nyomasztóbb, reálisabb is persze mindkettő).

Szintén reálisabb képet ad az Egy másodperccel később című könyv, zombik nélkül, de az ellenséges hordák eléggé állatiasak benne.

2022. márc. 25. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!