Kézi mákdarálóval darálhatok mandulát, mogyorót, diót is?
Figyelt kérdés
Igazából krémet szeretnék készíteni ezekből (már több elektromos darálót sikerült kinyiffantanom magkrémek miatt), és arra gondoltam, hogy ha fokozatosan szűkebbre állítom a darálót, akkor többször átdarálva kikrémesdhetne. De vajon bírná a daráló, vagy csak tönkretenném?2022. márc. 14. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Persze, nyugodtan darálhatsz vele dióféléket is.
Inkább ne, csak tönkremenne.
16 szavazat
2/10 anonim válasza:
ne kísérletezz vele! A mákdaráló speciális, csak mákhoz jó!
3/10 anonim válasza:
A mákdarálót is tönkre akarod tenni? Sajnos csak azt tudom tanácsolni, hogy vegyél erősebb elektromos kávédarálót. A krémesítéshez ipari készülék kellene, szóval ne sóherkedj, ha drága...
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
A mákdaráló összenyomja a szemeket, a diódaráló aprítja.
Más művelet, még akkor is, ha mindkettőt "darálónak" nevezzük.
6/10 anonim válasza:
Motoros kávédarálóval. (régi, egyszerű fajta). Azzal mehet minden, Porcukrot is azzal csinálunk!
7/10 anonim válasza:
Nem, krémet nagyobb teljesítményű késes aprítóval tudsz készíteni. Pont ilyenem van, amit 4-es linkelt.
8/10 anonim válasza:
Nemnem. Késes aprító kellene. És az se mind bírja a magokat krémesre, érdemes jóra beruházni
9/10 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm szépen a válaszoka! Akkor még nézelődök az elektromos aprítók között.
Aki szokott még ilyen krémeket készíteni, megírhatja milyen típust használ:)
2022. márc. 15. 09:06
10/10 anonim válasza:
Én a pestot is ezzel a bosch aprítóval csinálom, fenyőmaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!