Fel tudjuk használni a pattogatott kukoricában lévő kalóriát?
Úgy értem hogy kerülendő szénhidrát forrás lehet-e vagy tömegelésnél megengedhetem-e.
Valaki egyszer azt mondta hogy az emberi szervezet nem hasznosítja a benne lévő kalóriát.
Biztos nagy tudású szakértő volt az illető. Szerintem meg nyugodtan egyél kukoricát, mert "hasznosítani" fogja a szervezeted a benne lévő kalóriákat, jelentsen ez a te olvasatodban bármit is.
Tömegelsz? Akkor biztos egy szteroidokat használó versenyző testépítő vagy? Ha viszont nem, akkor se az ilyen szintű túlgondolásra, se az ilyen szintű trollkodásra nem volna szükséged. Meg ezt a tömegelős dolgot is elfelejteném. De mindegy, nincs humorom belemenni.
Csak szeretnék tisztán kajálni és a testsújomhoz mérten bevinni annyi kaját ami szükséges.
Versenyzőnek kell lennem ahhoz,hogy célom legyen minősi tömegelést csinálni?
Nem akarok trollkodni,sem kötekedni,egyszerűen megkérdezem ami érdekel.
Azon gondolatmenet alapján tettem fel a kérdésem,hogy ha ilyen kalória értéket ilyen egyszerűen be tudok vinni,akkor az jó többlet lehetne-e,ha meg akarom támogatni a bevitt kalóra mennyiséget. Árban is jó meg könnyű megenni. Lehet ennek értelme vagy hagyjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!