Nők ! Akik sokat meg tudnak enni ! Mit és mennyit ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 05:58
1/10 anonim válasza:
Bármit ami finom de főleg édességet. Pl elgutobb 2 kovászos pizza, fél sacher torta
2/10 anonim válasza:
Ha nagyon szeretném akkor egy étkezésre megy egy 32-es pizza
2 tányér spagetti
Plusz a nasi nagyon sok...
Ennek oka az lehet, hogy amúgy lassan eszem, de mégsem érzem, hogy telítődnék. Mostanában diétazom és igyekszem a tányér felénél abbahagyni, aztán két óra múlva megeszem a maradékot, ha nagyon éhes vagyok.
3/10 anonim válasza:
Volt egy kolléganőm, 175 cm, 45-46 kg, egyszer láttam, hogy megeszik egy teljes alsó csülköt egy nagy tál sült krumplival és kovászos uborkával
4/10 anonim válasza:
Cukrászdában voltam csalonapozni. 2 burgonyas pogi, egy forro csoki, egy mini pisztacias etcsokis torta, egy szelet malnas turotorta, egy szilvas hajas batyu, ket kisebb sajtosrolo, egy dioshabcsok, egy malnas macaron es egy sos karamelles pralinegolyo volt a fogyasztasom a 1.5 ora alatt.
5/10 Metionin válasza:
Én inkább kalóriában eszem jóval többet, mint amennyit hirtelen kinéznének belőlem. Ha csak magát az étkezést nézzük, akkor nem látszik, mert kis adagokat eszem (sima normál tányér kaja) de azt napi 4-5 alkalommal. Be bírok tolni egyszerre nagyobb adagokat is pl. egész 32-es pizza, 2 tányér főétel, fél hidegtál stb. de problémák vannak a gyomorsavammal (kevés) és ezért inkább többször keveset eszem, főleg ha nincs időm megemészteni a kaját, mert pl. sportolni megyek 2 órán belül.
6/10 A kérdező kommentje:
Hogy bírtok megenni ennyit ?😅
2022. márc. 11. 02:57
8/10 Metionin válasza:
6. Én mindig éhes vagyok. Mondanám, hogy mert sokat mozgok de amikor nem sportolhattam baleset miatt is többet ettem, mint amennyit kinéztek belőlem.
9/10 A kérdező kommentje:
3.
5.
8.
Tőletek nem hiszem ezt el 😃😄
2022. márc. 12. 00:15
10/10 A kérdező kommentje:
* 46 kg lányok
2022. márc. 12. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!