Magyarországon hol tudok ilyet vagy hasonlót vásárolni? Külföldi oldal is jó lenne ha EU-s országból jön. Köszönöm (kép lent)
Meg itt a harmadik, de ez az eladó is Angliából postáz, így a 33 fontos 40-csomagos termékre még rájön vagy 27 font postaköltség és adó. Mondjuk még úgy is olcsóbb, mint az előző kettő.
Talán nem kellene digitális analfabétának lenni, hanem megnézni mit ír az oldal. Tudod nem frissen leölt csirke májából és teafűből jósolja a futár neked a szállítási költség, amikor ott áll előtted kezében a csomaggal.
Arendelés leadása előtt látod, hogy mennyi lenne.
De persze ismerősös anekdoták alapján is lehet értetlenkedni, csak akkor lóf.szod lesz, nem ilyen cukorkaizéd.
A 3 link közül magasan az ebayes a legolcsóbb Angliából, ott 40db-os kombócsomagot kapsz (ami egyetlen termék). Még az EU-vámot, áfát is hozzászámolva jobban jársz, mint a német Amazonnal, ahol 11-12€ egyetlen ilyen, amúgy nagyon törpének tűnő zacskó szarság. Jól látom, hogy 25g van egyben?
Kérdező, azon kár problémázni, hogy neked megéri-e vagy sem.
Legfeljebb nem kell megvenni ha nem tetszik az ára. Valaki úgy is megfogja venni, nem rajtad fognak csődbe menni. Már bocs a stílusért, de ez a rideg igazság.
És mások jól mondják, a kiszállításnak mindig is volt és lesz díja, helytől függetlenül.
"nem rajtad fognak csődbe menni."
Nem is gondoltam hogy én tartom fent a céget a vásárlással.
Én csak segítséget szerettem volna kérni a vásárlásban. Nem vettem még semmit külföldről ezért nincs tapasztalatom mire kell oda figyelni, melyik oldalak megbízhatóak ...stb
Egyik gyereknek a családban akartam ilyet vásárolni mert ő nagyon szereti az ehhez hasonló dolgokat.
Csak azért írtam a 18-as választ mert egy korábbi kommentedben panaszkodtál az árára.
Azzal meg nem lehet mit kezdeni ha egyszer (a csomagolás feliratai alapján) Japán termék a föld túlsó felén gyártva, ráadásul rendeled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!