Mennyibe kerül a MONSTER engergiaital?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 01:18
1/9 anonim válasza:
miért nem nézed meg a boltba? -.- amúgy 600-300 közt mozog az ára. helytől függ. én pl.: itt a Tescoba 500-ért láttam
2/9 anonim válasza:
én a rossmannban láttam asszem 279 volt,kisebb boltokban olyan 350 körül mozog az ára.
3/9 anonim válasza:
nálunk mikor bejött, akkor a teszkóba volt a legolcsóbb (280). most ott felvitték az árát 340-re.
a spárba viszont most 270-280 körül mozog (nem tudom akciós-e vagy végig ennyi marad)
4/9 anonim válasza:
én 350-ért vettem . . . a sárgát próbál ki az nagyon komoly! :D
by. gipsy
5/9 Pal97 válasza:
KEdves kérdő!Íme a helyek:
Cora:299, Tesco:355, Spar:399, CBA:499
Tipp: Szerintem a Monster Ripper-t vedd mert az nagyon finom és ugyan annyiba kerül!
Üdv Pal97
6/9 anonim válasza:
Ne szórd a pénzed ilyen hülyeségre.
Igyál H2O-t,azaz tiszta vizet.
Sportolj,vagy mozogj.
1.Megmarad a pénzed.
2.Egészséges maradsz.
3.Bomba alakod lesz,a csajok megőrülnek érted.
7/9 anonim válasza:
Én nem tudom ti hol vásároltok, vagy merre éltek, de nálunk az éjjel-nappaliban is 350. Normál boltokban 300 alatt kapható!
8/9 anonim válasza:
nálunk az interspárban akciós 279.
9/9 anonim válasza:
a sikérbe 300 ft/db Gyomaendrödön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!