Hol lehet "jó" olaj sprayt venni?
Figyelt kérdés
Régebben vettem 1et lidlben, illetve az aldiban is, de mindkettő csak átverés volt. A "spray" valójában nem is úgy működött, mint ahogyan az egy spraytől elvárható volt, hanem kb csak egy pontba fújta az összes olajat, mintha öntöttem volna.
Még próbálkoztam egy wishes verzióval is, az is ilyen volt..
Valakinek van bármiféle tapasztalata az ilyesmikkel?
Max 2-3ezer ft-os kategóriára gondoltam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 20. 18:43
1/8 anonim válasza:
kerdezo, az olaj az nem viz. az olajsprek elobb-utobb bedugulnak es nem mukodnek. inkabb vegyel egy fem kiontot: [link]
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
"Hol lehet "jó" olaj sprayt venni?" Figyelj: Nagyjából minden egyes nagyáruházban és műszaki boltban.
4/8 anonim válasza:
Én vettem egy kínaiban szorófejes műanyag palackot, normális szórófejjel és abba töltöm az olajat
5/8 anonim válasza:
Kertészeti részlegnél kapható pár decis kézi fújókás locsoló, 500Ft körül van és teljesen jól működik. Újratölthető, állítható a szórás is.
6/8 anonim válasza:
Megveszed az üres sprayt bármelyik konyhacikk szaküzletben és olyan olajat töltesz bele, amit akarsz.
7/8 anonim válasza:
Nem mindegyik spray-es szórófej alkalmas olajhoz. A fúvóka mérete fontos,hogy porlasszon. A korábbi kommentelő (csak egy pontba szóró) esetén lehet, hogy jó lenne, ha hígabb olaj kerülne bele. Nem tudom, hogy az olíva olaj hígabb, mint az étolaj ? Még sosem próbáltam.
8/8 anonim válasza:
Kimostam az ablakpucoló flakonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!