Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kiskoromban volt egy tetkós...

Kiskoromban volt egy tetkós rágó, mi lehet a neve?

Figyelt kérdés
Egydarabos kiszerelésben vettem mindig a kisboltban. Édes íze volt, hamar elment. A tetkón (vagy matricán, már nem tudom) mindig egy szerelmes gyermekpár volt. Magának a rágónak talán rózsaszín színe volt.

2022. febr. 18. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a Pedro?
2022. febr. 18. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
A turbó rágó azt hiszem.
2022. febr. 18. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajna így fogalmam sincs. Rengeteg féle tetkós és/vagy matricás rágó volt forgalomban. Nem írod, hányas évekre kell gondolni. Voltak autós matricások, ugyanígy kemény volt és gyorsan elment az íze. A szerelmes páros gyerekes tetkósra nem emlékszem.

A Donald rágó volt favorit már 30 évvel ezelőtt is.

Írd le, melyik időszakra kell gondolnunk.

2022. febr. 18. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, azaz 3-as. 2-es, igazad lehet, de ott nem voltak szerelmes páros gyerekek. Abban voltak autós matricák, és nem rózsaszín volt, hanem fehér. (A Turbóban.) Ha tévedek, javítsatok ki. Az is kemény volt, mint a fene, sokat nem ért, de a Turbó rágót a matricák miatt vettük általában.
2022. febr. 18. 12:36
 5/7 A kérdező kommentje:
2000-es évek eleje. Azóta nagy kutakodásban megtaláltam. Love is... chewing gum a neve.
2022. febr. 18. 13:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Elég rosszul írtam körbe :D Több színben is volt ezek szerint és se nem tetkó, se nem matrica, hanem csak egy kis papírka. Nagyon szerettem, gyűjtöttem is a képeket.
2022. febr. 18. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is szerettem, vettem és gyűjtöttem is őket! :) <3

[link]

2022. márc. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!