Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért kellett elkakaósítani...

Miért kellett elkakaósítani minden jó csokit az elmúlt évtizedben?

Figyelt kérdés

Ott volt a régi tejcsokis boci csoki, vagy a tejcsokis kit kat. Ezekkel nem tudtam leállni annyit ettem belőlük, etették magukat.

Most meg már az elvileg sima tejcsokis kit kat meg bocicsoki is annyira kakaós hogy már szinte kesernyés nekem. Es még fel is tüntetik rajta, hogy "most új, extra kakaó tartalommal", húha.

Ha azt akarok akkor veszek étcsokit, de mostmár ezeket max akkor eszem meg ha nincs más.

Igen lehet mondani, hogy "akkor nem kell enni őket". Szívesen ennék mást, ami megegyezik pl a régi kit kat-el. Viszont nincs ilyen és én azt hiányolom.

Miért nem hagyták meg a régi ízt is, meg csináltak mellé az új, kakaósat akkor?

2022. febr. 10. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Én együttérzek Veled, Kérdező. Mióta a kekszes-barackos Boci étcsokoládés lett, én is el vagyok keseredve.

Vagy ott volt még jó régen a banános-robbanócukros Tibi, azt beszüntették...

Amit érdemben javasolni tudok: vannak Kit-Kat típusú (hosszúkás, törhető, ostyás) csokik más márkától is, én egyszer egyet kóstoltam - sajnos a konkrét névre nem emlékszem, "noname" volt - és nem volt rossz, úgyhogy ilyen irányban érdemes lehet elindulni keresni.

2022. febr. 10. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Tévúton jártok, ha azt hiszitek, hogy több kakaót tesznek bele mostanság...

Rengeteg adalékanyaggal, aromával, színezékkel turbósítják fel - értéktelen anyagokkal.

2022. febr. 10. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem izlenek ezek a fajta csokik. En inkabb a buenot eszem meg az ostyas csokikat
2022. febr. 10. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
többektől hallottam a KITKATre hogy régen sokkal finomabb volt, nem feltétlenül csak a kakaótartalomtól, tényleg elfajzott ez az adalékanyagbiznisz
2022. febr. 10. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem kakaósabb, hanem édesebb, émelygős. Amióta pálmaolajat tesznek majdnem mindenbe, azóta is rosszabb ízűek a csokik.
2022. febr. 10. 16:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk bárminek amit beletesznek, rosszabb sajnos :(
2022. febr. 10. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiszem hogy elkakaósítanak jobban mint régen a tej csokikat.
2022. febr. 10. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
A lidlbe vettem múltkor mogyorósat na abba szerintem egy deka kakaó sem volt, nem is ízlett, gondolom valami saját gyártmányuk, kispórolták belőle a kakaót.
2022. febr. 10. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Én régóta veszem a Milka termékeit, sosem csalódtam bennük.
2022. febr. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!