Miért kellett elkakaósítani minden jó csokit az elmúlt évtizedben?
Ott volt a régi tejcsokis boci csoki, vagy a tejcsokis kit kat. Ezekkel nem tudtam leállni annyit ettem belőlük, etették magukat.
Most meg már az elvileg sima tejcsokis kit kat meg bocicsoki is annyira kakaós hogy már szinte kesernyés nekem. Es még fel is tüntetik rajta, hogy "most új, extra kakaó tartalommal", húha.
Ha azt akarok akkor veszek étcsokit, de mostmár ezeket max akkor eszem meg ha nincs más.
Igen lehet mondani, hogy "akkor nem kell enni őket". Szívesen ennék mást, ami megegyezik pl a régi kit kat-el. Viszont nincs ilyen és én azt hiányolom.
Miért nem hagyták meg a régi ízt is, meg csináltak mellé az új, kakaósat akkor?
Én együttérzek Veled, Kérdező. Mióta a kekszes-barackos Boci étcsokoládés lett, én is el vagyok keseredve.
Vagy ott volt még jó régen a banános-robbanócukros Tibi, azt beszüntették...
Amit érdemben javasolni tudok: vannak Kit-Kat típusú (hosszúkás, törhető, ostyás) csokik más márkától is, én egyszer egyet kóstoltam - sajnos a konkrét névre nem emlékszem, "noname" volt - és nem volt rossz, úgyhogy ilyen irányban érdemes lehet elindulni keresni.
Tévúton jártok, ha azt hiszitek, hogy több kakaót tesznek bele mostanság...
Rengeteg adalékanyaggal, aromával, színezékkel turbósítják fel - értéktelen anyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!