Ilyen flakonpumpat hol lehet kapni? Nem merem amwayestol megvenni mert akkor nem tudom levarakni magamrol
Én a helyedben megvenném a legolcsóbb ilyen adagolóval rendelkező szappant, kivenném, kimosnám, használnám.
Egyébként barkács, háztartási, lakberendező áruházakban lehet kapni üres szappantartót ilyen adagolóval.
1-es vagyok, az a baj ezzel a szappanos megoldással, hogy az sokkal kisebb, 2 decis flakonokhoz gyártják. Nem ér le az aljára. Kiöntözgetni meg 4 litert pár decis flakonokba... hát elég macerás.
5 literes szószos (ketchup, majonéz stb...) vödrökhöz vannak ilyen nagyobb, erősebb szerkezetek, én azzal próbálkoznék.
...ja, de várjál, megint 1-es vagyok, amiről meg én beszélek, úgy lapos tetőnél működik, (ellen anyával) nem menetes flakonra rácsavarozva..
Hát akkor sajnos sztornó. Pedig az jó nagy, és erős. Csak nem tudod rátenni flakonra. :( Bocs.
4: de hát egyszerre úgyse használ 4 litert... eleve milyen macerás már mozgatni egy akkora flakont....
egyébként webáruházban lehet kapni ilyen nagyot is... kérdés, megéri-e..
A másik része, hogy látatlanban tuti, hogy nem venném meg.
Ki tudja, milyen a menetes rész? Ezer féle van.
Még egy fos mop nyélen is lehet vagy 3 féle menet, nehogy véletlenül legyen 1 szabvány...
Ki tudja, illeszkedik e a használt flakonra?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!