Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ilyen flakonpumpat hol lehet...

Ilyen flakonpumpat hol lehet kapni? Nem merem amwayestol megvenni mert akkor nem tudom levarakni magamrol

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 31. 11:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%
Élelmiszer nagykerekben biztos van. Vendéglátós ismerősöd nincs? Rendeltethetnél vele. Vagy mondjuk a Metroban érdemes szétnézni, tippre, szerintem biztos van nekik.
2022. jan. 31. 11:14
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megvenném a legolcsóbb ilyen adagolóval rendelkező szappant, kivenném, kimosnám, használnám.

Egyébként barkács, háztartási, lakberendező áruházakban lehet kapni üres szappantartót ilyen adagolóval.

2022. jan. 31. 11:27
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Az nem megoldás, hogy kitöltöd kisebb adagolópumpás flakonba a cuccot a négyliteresből...?
2022. jan. 31. 11:27
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, az a baj ezzel a szappanos megoldással, hogy az sokkal kisebb, 2 decis flakonokhoz gyártják. Nem ér le az aljára. Kiöntözgetni meg 4 litert pár decis flakonokba... hát elég macerás.

5 literes szószos (ketchup, majonéz stb...) vödrökhöz vannak ilyen nagyobb, erősebb szerkezetek, én azzal próbálkoznék.

2022. jan. 31. 11:38
 5/33 anonim ***** válasza:
75%

...ja, de várjál, megint 1-es vagyok, amiről meg én beszélek, úgy lapos tetőnél működik, (ellen anyával) nem menetes flakonra rácsavarozva..

Hát akkor sajnos sztornó. Pedig az jó nagy, és erős. Csak nem tudod rátenni flakonra. :( Bocs.

2022. jan. 31. 11:41
 6/33 anonim ***** válasza:
82%

4: de hát egyszerre úgyse használ 4 litert... eleve milyen macerás már mozgatni egy akkora flakont....

egyébként webáruházban lehet kapni ilyen nagyot is... kérdés, megéri-e..

[link]

2022. jan. 31. 11:44
 7/33 anonim ***** válasza:
75%
igaz!
2022. jan. 31. 11:46
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

A másik része, hogy látatlanban tuti, hogy nem venném meg.

Ki tudja, milyen a menetes rész? Ezer féle van.

Még egy fos mop nyélen is lehet vagy 3 féle menet, nehogy véletlenül legyen 1 szabvány...

Ki tudja, illeszkedik e a használt flakonra?!

2022. jan. 31. 11:49
 9/33 A kérdező kommentje:
Hát igen az amway-é illeszkedik az 1 literes saját flakonjukra... Egy null a javukra...
2022. jan. 31. 12:18
 10/33 anonim ***** válasza:
75%
Mondd meg Kérdező, hogy megbízásból vennél valakinek egy ilyen pumpát, de sajnos te nem szereted az amway cuccokat, mert kiütéseid lesznek tőle!...aztán szevasz!
2022. jan. 31. 12:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!