Mivel szeretitek enni a fánkot, ha szeretitek?
Figyelt kérdés
Lekvárral? Milyen lekvárral? Csak simán, minden nélkül? Porcukorral? Nutellával/mogyoróvajjal/csokival?2022. jan. 30. 20:39
1/8 anonim válasza:
Minden nélkül, talán egy vékony réteg porcukorral.
3/8 anonim válasza:
Vagy minden nélkül (a porcukrot nem szeretem semmin), vagy esetleg házi (saját) baracklekvárral
4/8 anonim válasza:
Gyarapítom a sima porcukros és baracklekvárosok táborát.
De szeretem még igazi, füstös szatmári szilvalekvárral, vagy málnás boszorkányhabbal.
5/8 anonim válasza:
rumos baracklekvárral. Nagyim mindig úgy csinálta, talán azért.
6/8 anonim válasza:
Baracklekvarral,de megeszem magába is meg ha megvan töltve pudinggal a belseje
7/8 anonim válasza:
Szoktam csinálni , hogy enyhén cukrozott tejfölből egy keveset teszek rá és eperlekvárral. Nagyon szuper az összhatás.
8/8 anonim válasza:
Porcukorral, bármilyen lekvárral, vanília öntettel, csoki öntettel, karamell öntettel, nutellával, vanília pudinggal, csoki pudinggal, karamell pudinggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!