A kérdező szavazást indított:
Snickers
Mars
61 szavazat
1/10 anonim válasza:
Mars, azt jobban szerettem gyerekkoromban. Most meg a Snickerset. Ki tud engem érteni?
2/10 anonim válasza:
Amennyiben fordított sorrendben tetted volna fel a kérdést, valószínűleg a Snickersre jött volna több szavazat.
Tehát: "Mars vs. Snickers?".
4/10 anonim válasza:
Snickers, már csak ha a saját vendégeink vásárlási szokásait nézem. (Amúgy én is inkább Snickerset vettem, amíg át nem tértem a minőségi csokoládéra.)
5/10 anonim válasza:
Mars, csak mert azt könnyebb elrágni.
A Mars lényegében a habos, árpamalátás nugát-krémes Milky Way és a karamelles Dove/Galaxy csoki ötvözete.
A Snickers alapjában ugyanez, csak földimogyoróval felturbózva.
6/10 anonim válasza:
Egyik sem, így is szuvasodik a fogam, pedig napi 3-4-szer sikalom a fogamat
7/10 anonim válasza:
Én Snickers párti vagyok. A Mars tölteléke annyira nem ízlik, olyan jellegtelen és habos állagú. Gondolom a karamella mindkettőben ugyanaz.
8/10 anonim válasza:
Mind2! Mindegyiket imádom! :)
De ha sorrendbe kell állítani, akkor 1. Snickers, 2. Mars.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!