Kell e filteres teát ízesíteni?
Figyelt kérdés
Szoktatok filteres GYÜMÖLCSteát ízesíteni? Citromlé mehet bele?
Én teszek bele cukrot, citromlevet. A párom meg teljesen kiakadt hogy gyümölcsteába nem teszünk citromlevet :D
Tudom ahány ház annyi szokás....de szavazzuk meg hogy is van ez :D
2022. jan. 17. 15:07
A kérdező szavazást indított:
igen, mehet citromlé
nem, dehogy kell bele
37 szavazat
1/10 anonim válasza:
Cukor, citromlé megy bele nálam.
2/10 anonim válasza:
Kelleni nem kell, de lehet. Ha neked citromlével ízlik, idd azzal. Részemről max pici méz megy bele, akármelyik tearol legyen is szó.
3/10 anonim válasza:
Én semmit nem teszek bele, de ha neked így ízlik, akkor igyad így.
4/10 anonim válasza:
Lehet, de nem muszáj. Én nem szeretem ízesítve, más meg igen, egyikkel sincs gond.
5/10 anonim válasza:
Mindig teszünk bele cukrot és citromlét is, nekünk nélküle ihatatlan
6/10 anonim válasza:
Teán múlik. Vannak savanykás ízű gyümölcsteák, ahhoz nem rossz. De egy édeskés ízűhöz nekem nem illik a savanyú citromlé.
Egyébként, minél jobb minőségű a tea, annál kevésbé kívánja a plusz ízesítést. És ez nem csak gyümölcsteákra igaz.
7/10 anonim válasza:
Nem kell, de nekem cukor és citromlé nélkül borzalmas.
8/10 anonim válasza:
Cukor meg citromlé ? Majd ha limonádét akarok inni akkor teszek bele ilyeneket .
Teába minek ?
9/10 Metionin válasza:
Ki hogy szereti. Én teszek bele, mindig is tettem, nekem úgy finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!