Mennyi a puncs torta legolcsóbb kilós ára?
tortát akarsz nyalogatni, nem volt elég édes a rendőr arca? :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__114..
Az jó mert a penny én 1600 lesz
És nem hinném hogy muanyagabb
Háááát.... Idézném az auchan Összetevők listáját... :-)))
"Teljes TOJÁSLÉ (Tojás ) (Pasztőrözött teljes TOJÁSLÉ, tartósítószer: kálium-szorbát,étkezési sav: citromsav. ); Kristálycukor; Víz (Ívó víz ); BÚZAFINOMLISZT (Glutén ) ; Kajszibarack lekvár (Kristálycukor, kajszívelő,víz, zselésítőanyag (pektin) citromsürítmény, keményítő,paprika extract, aroma, 100 g termék 60 g gyümölcs felhasználásával készült. ); Céklalé 100% (Céklalé 100%(süritményből), citrom-lével (sűritményből) ízesítve. ); TOJÁSSÁRGÁJALÉ (Tojás ) (TOJÁSSÁRGÁJA lé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kalium-szorbát. ); Kandírozott narancskocka (Kén-dioxid ) (Narancs kockák (49%), szacharóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: KÉN-DIOXID (nyomokban). ); Emulgeáló paszta (Víz, emulgeálószerek (E471, E475), természetes narancs aroma. ); Rum aroma (Aroma, ivóvíz, 9% jamaicai rum (65%-os), nedvesítőszer: propilénglikol, sűrítő anyag: E466, karamell, savanyúságot szabályozó anyag: ecetsav, dextróz, maltodextrin, módosított keményítő: E1450, hordozó: glicerin-tiacetát. ); Fehér fondant (Kén-dioxid ) (Cukor, glükóz szirup (SZULFITot tartalmaz), víz, étkezési sav: monokálium-tartarát. ); Kukoricakeményítő (Kukorica ); Narancsos aromapaszta (Glükózszirup, invertcukorszirup, narancslé-sűrítmény (11%), étkezési sav: citromsav, karottakoncentrátum, etil-alkohol, természetes aroma, keményítő, sáfrányos szeklice koncentrátum. ); Puncs ízű fagylaltalap (Tej ) (Cukor, sovány TEJPOR, aromák, maltodextrin, színező élelmiszer (koncentrált céklalé), színezék (karotinok), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav). Tartalmazhat: GLUTÉN, TOJÁS ); Fehér tortadara (Cukor 73,1%, rizsliszt 14,4%, nem hidrogénezett növényi zsír (pálma 55%, shea 45%) 11,2%, emulgealószer 1% (repcemag lecitin), fényező anyag: 0,4% (E904, E414). ); Sütőpor (Térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difoszfátok), kukoricakeményítő. );"
És ehhez képest az Auguszt:
Feltételezem, a piskótalap tojás+cukor+liszt.
"Az omlós piskótalapokat a nyáron alkoholban eltett idénygyümölcsökből (ribizliből, málnából, szilvából, sárgabarackból és eperből) készült punccsal itatjuk át. A lapokat saját készítésű sárgabarclekvárral, illetve kandírozott narancshéjjal ízesítjük, majd egymásra rétegezzük őket, az elkészült tortát pedig selymes fényű cukormázzal vonjuk be."
Vagy itt egy másik cukrászda: Két sorban leírhatók az összetevők:
Összetevők: Cukor; Tojás; Víz; Liszt; Sárgabarack lekvár; Fondant; Étolaj; Mazsola; Kandírozott narancskocka; Citrom; Bourbon vaniliás cukor; Céklalé;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!