Szeretitek a 100%-os étcsokit?
Figyelt kérdés
Én annyira imádom, hihetetlen milyen finom. Kár hogy ilyen drága, igaz lassan fogy, nem eszek egyszerre sokat.2022. jan. 6. 21:46
3/17 anonim válasza:
Pedig létezik, bár relative eléggé drága.
Én egyszer fogyasztottam ilyet, nekem túl keserű volt, mintha kakaóport ennék magában. 70% számomra élvezhetőbb. Azért fogy lassan és azért nem eszel sokat belőle mert nem is arra való. Ez eszencia, nem tejcsokoládé. Piciket kell harapni, mellé kísérőnek tea vagy kávé.
4/17 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a Lindtet is veszem, illetve Angliából szoktam hozni a Montezuma 100%-os étcsokit is.
2022. jan. 6. 22:07
5/17 A kérdező kommentje:
A Vanini és a Zaini is gyárt 100%-osat.
A Lindtnek ráadásul van narancsos 100%-os is.
2022. jan. 6. 22:10
6/17 anonim válasza:
Fuh, még a gondolatától is rosszul vagyok, egyszer kaptam, megkóstoltam, de hónapokig megvolt aztán kidobtam.
7/17 anonim válasza:
Az már nagyon durva. Én 74%-osat szoktam enni.
8/17 anonim válasza:
65%-osak finomak. Azt hiszem 99% volt a legtöbb, amit próbáltam. Érdekes volt, de nem tudnám rendszeresen, élvezettel fogyasztani.
9/17 anonim válasza:
Megint egy olyan kérdés, ami teljesen ízlés dolga, és ha mondjuk valaki azt írja, hogy a 74%-osat eszi, és valaki azt nem szereti, akkor le van pontozva. Nevetségesek az ilyen pontozgatások. Ízlésről kár vitatkozni, valaki ezt szereti, valaki azt.
10/17 anonim válasza:
70% feletti csokikat szeretem, finom a 100%-os is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!