Létezik olyan, hogy valaki evésbe menekül a problémái elől és képtelen leállni a csokizabálással?:D
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 13:33
11/13 anonim válasza:
Nekem most volt egy problémám az adóhivatallal. Amíg ki nem derült, hogy nem megy rá minden vagyonom, híztam kb. 10 kilót...
Nálam így jön ki a stressz. Másnál úgy, hogy nem tud enni. Én meg folyton ettem. Simán lehet ez vizsga esetén is.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
Egy hét alatt max. mennyit lehet így hízni kb.?
2022. jan. 4. 20:24
13/13 anonim válasza:
Az, hogy egy bizonyos stresszes időszakban valaki érzelmileg eszik, még nem kórkép, de vezethet ahhoz.
És semelyik étkezési zavar nem látható egy pillantásból, mindenkinek a teste másként reagál, az alap alkat meghatározó és ennek sok köze nincs az egészséghez.
Az hogy te mennyit hízol egy hét alatt vagy hogy mennyire tartósan az sokmindentől függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!