Paradicsomlekvárt akarok venni! Tudtok olyan boltot ahol be lehet szerezni?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy hol a büdös p***ba lehet paradicsom lekvárt vásárolni! nem magam akarom megcsinálni, én venni akarom boltba. mert csak recepteket találtam neten!
budapesti vagyok, szóval valami helyi boltnak nagyon örülnék!
Olyan nincs, hogy "paradicsom lekvár". A lekvárok gyümölcsökből készülnek. Gondolom a psti eszeddel a konzerv paradicsomra gondolsz. Azt mindenhol lehet kapni. Vagy esetleg még gondolhatsz az aszalt paradicsomról, az igényesebb üzletekben található meg.
Paradicsom lekvár...hát ez jó. ;)
Én se tudom sajnos, de ha egyszer a kérdező írta, hogy vannak ilyen receptek a neten, akkor mégis csak létezik paradicsolkekvár, nem ?
Itt amúgy a google szerint lehet venni : 1558 ft áfával, Ázsia BT.
23.15. vagyok
Ázsia BT.:
e-mail: azsiabt@kernel.hu
1093. Budapest, Vámház körút 1-3.
23.15. vagyok.
Igen, elég egyszerű megcsinálni és tulképpen szinte paradicsomsűrítmény, de néha ki lehet próbálni ilyen feleslegesnek látszó dolgokat is.
Biztos van ilyen ember, mert forgalomban van.
Kedves szitkozódok. El vagytok tévedve. A paradicsom lekvár nem egyezik meg a paradicsom süritménnyel. Mielőtt az okos eszetekkel játszátok a fejeteket, kicsit tájékozódjatok.
Egyébként lekvárt nem csak gyümölcsből lehet késziteni, hanem egy-két zöldségféléből is. Izlés kérdése.
Jó ötlet az Ázsia, én is kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!