Heti 15 ezer ft egy felnottnek kajára az sok?
Figyelt kérdés
Reggeli, ebed,vacsora, nasi hetfotol vasarnapig egy fore.2021. dec. 9. 23:21
4/13 anonim válasza:
Kb 2100 ft naponta, szerintem átlagos. ( De persze a GYK táplálkozási szakértő managerei, mindenttudó háziasszonyai megoldják napi 300 ft-ból is)
5/13 anonim válasza:
Hogy sok-e?Dehogy sok.Még kevés is.Te hogy bírod ennyiből megoldani?Nálunk nem megy.
6/13 anonim válasza:
4!
Nyilván megoldják, ha nincs rá több....
7/13 anonim válasza:
Nem sok, nem is kevés, millió dologtól függ.
Lehet megenni ennek a 3x-t is, de lehet kijönni 2/3-ból is, ha muszáj.
Én ugyan nem vagyok egy "táplálkozási szakértő manager", csak egy átlag ember, aki rendszeres háztartást vezet. Tapasztalatom szerint sokkal nehezebb napra leosztva 2100-ból kijönni, mint heti 15ezerből, de ésszel élve még úgysem lehetetlen.
Heti/2 heti bevásárlást kell csinálni, menütervvel, amellett nem árt, ha tud valaki főzni és akkor teljesen normális módon és bőségesen ki lehet egy főre hozni a heti étkezést ennyiből. Napi rendelgetéssel már húzós.
9/13 anonim válasza:
Nekem marha kevés lenne, de én nem is vagyok hajlandó heti 1-nél többször főzni. Neked meg muszáj lesz, mert ebbe egy olcsó kifőzde is csak alkalmanként fér bele.
10/13 anonim válasza:
Ha nem étteremben ebédelsz hétközben, akkor szerintem ki lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!