2/9 anonim válasza:
Igen, nagyon. :) Jöhet csirke is, sertés is.
3/9 anonim válasza:
Nem.
Ellenben nagyon szeretem a bőrös, zsíros, kocsonyás, ropogós részeket.
4/9 anonim válasza:
Gyűlölöm!
Nekem olyan, mint az egész babérlevél, szemes bors, egész zellerzsár belefőzve a levesbe, stb...
Én az ilyeneket kiszedem az ételből, mert ez ehetetlen. Ha ráharapok, inkább éhezem több napig, de abból az ételből én többet nem eszem!
Pedig amúgy nem vagyok finnyás, ha valami normális alapanyagokból van megfőzve, bármit megeszek. De ez nekem kutyaeledel kategória.
7/9 anonim válasza:
Akik nem szeretik azok csak bolti húst szoktak enni igaz? Nekem ez a hipotézisem, hogy aki jó házi nevelésű állatok húsán nőtt fel, azok tuti szeretik a porcogót is!:) Teljesen más/jobb íze (van íze!), illata és állaga van egy háztájinak.
8/9 anonim válasza:
Nem, de apám meg öregapám nagyon szeretik. Állításuk szerint fiatal korukban rá sem bírtak nézni, és majd később nekem is megjön a kedvem hozzá.
9/9 anonim válasza:
Úristen ha már valaki elmélkedik azt jól le kell pontozni, hát hogy képzeli!?🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!