Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Emlékszik még valaki ezekre ?

Emlékszik még valaki ezekre ?

Figyelt kérdés

Milkás túró rudi, Lift üdítő, Americana csoki

(11-12 éve kisgyerekként még találkoztam velük aztán jól eltűntek)

2021. okt. 12. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
A Milkás rudira emlékszem és arra is, hogy milyen rohadt drága volt. Nem csoda, hogy megszűnt, mert senki nem vette.
2021. okt. 12. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Milkás Rudi nem olyan régen volt.Szerettem kellemes citromos íze volt.

Az Americana mogyorós csoki a 90-es években volt jó,aztán eltűnt és a 2000években újra gyártottak de még se közelítette a régi minőséget.

A liftet azt hiszem Coca-Cola gyártotta,mindig van megújuló terméke.

2021. okt. 13. 09:46
 3/5 Reaper777 ***** válasza:
78%
És Te emlékszel Max nevű Vagy csirkés vagy pulykás ízű chips-re? Nagyon finom volt, azóta se tudom mi lett a gyártóval .
2021. okt. 13. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:

3as

nem találkoztam vele nem is hallottam róla

Mikor volt olyan kb. ?

(2003 as születésű vagyok am)

2021. okt. 13. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Americana meg a Lift ismerős.

Te ismsrted még a Ham-Kas nevű csipszet? Vagy a Nagy Slukk pepsi termékeket? De jó volt, lementünk játszóra és ha minden igaz 40 forintért váltották be az üveget plusz a cucc amit vettél.

Ja ezekben az üditős üvegekben sokszor volt játék , pl este számot húztak ami a kupakodban volt és nyerhettél, vagy párosítani kellett őket, neked volt fél kabátod és nekem akkor nyertünk :D

Lehet valamiben rosszul emlékszem. 85ben születtem :)

2021. okt. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!