Mennyibe kerül a mekibe egy sajtburger menü cola nélkül?
McMoment® & 1+1 menü
Sajtburger + kis burgonya: 760ft (Budapest, netpincér most már foodpanda)
Sajtburger McMoment® menü: ugyanaz, mint az előbbi csak jár hozzá 2,5dl üdítő 800ft
Tudom, hogy üdítő nélkül volt a kérdés csak azért írtam a másodikat mert ár-érték arányban jobban megéri az üdítő változat!
#2: "mert ár-érték arányban jobban megéri az üdítő változat!"
Tudod ezek ebből élnek. Bemész megenni egy kis krumplit, aztán látod (és mondják is), hogy 2X annyi krumpli csak 1,5X annyiba kerül és megveszed, pedig elég lett volna csak a kicsi, hiszen annyit kívántál, azért mentél be! Van erre valami közgazdasági szakszó is, csak nem jut az eszembe.
2 vagyok: igen tisztában vagyok vele, üzlet politika, árképzés politika, amiről te beszélsz az kicsit más, de értem, amiről te beszélsz és egyet is értek vele valamilyen szinten! Amit te mondasz példának ott több száz forint eltérés is két menü között, amin már az ember elgondolkodi....az én példám ott csak 40 Ft eltérés van a két menü között.... 40Ft meg nincs jelentősége és kaptál egy italt is!
(Ha az általam említett elsőt veszed az üdítő nélkülit, akkor azzal jobban jár az étterem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!