Lehet bajom a penészes csokitól?
Figyelt kérdés
Nem vettem észre, csak mikor már a felén túl voltam. Lehet tőle bajom?2021. okt. 4. 16:17
A kérdező szavazást indított:
lehet bajod
nem lehet bajod
28 szavazat
1/17 anonim válasza:
Csokoládé nem szokott penészes lenni, a fehéredés csak esztétikai probléma, ettől még nem romlott.
2/17 anonim válasza:
meghalni nem fogsz az biztos, ha nagyon öreg a csoki max megfosat
3/17 anonim válasza:
Penészes csoki nincs, valószínüleg a kakaóvaj vált ki a felületén fehér rétegben. EZ abszolút nem ártalmas, csak optikai hiba.
4/17 A kérdező kommentje:
Zöld volt, és ilyen fura szőrös. Öreg nem volt, tegnap vettük, és még fél évig jó lett volna. Ha nem dobtam volna ki, küldenék képet.
2021. okt. 4. 16:47
5/17 A kérdező kommentje:
Kérlek, ez alapján szavazzatok, amit leírtam.
2021. okt. 4. 16:47
7/17 anonim válasza:
Fú, ezt penész nélkül sem enném meg...
8/17 anonim válasza:
Így már más a leányzó fekvése, hiszen ez nem csokoládé, hanem vékony csokoládé bevonattal ellátott piskóta, ami viszont tojást (fehérjét) és lisztet (szénhidrátot) tartalmaz. Így már penészedhet, ha nem kellően száraz. Reménykedjünk, hogy nem lesz semmi bajod és a gyomorsav tönkreteszi a penészt.
10/17 A kérdező kommentje:
#7 Köszönjük a hasznos hozzászólást.
#8 Köszönöm a választ!
#9 Csak a feléig jutottam "szerencsére", utána vettem észre.
2021. okt. 4. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!