Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jó minőségű fogpiszkálót hol...

Jó minőségű fogpiszkálót hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
Amiket mostanában vettem mind minősíthetetlenül silány minőségű volt. Webshop is érdekelne, csak végre ne ezek az ócska használhatatlan gagyik legyenek.

2021. okt. 2. 04:05
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Honnan tudjuk, hogy te mit tartasz minősíthetetlenül silány fogpiszkálónak?

Meg úgy általában ki használ manapság még fogpiszkálót? Esélyesen az, aki nem jár el évente a fogorvosához leszedetni a fogkövét, és ezért beleragad neki minden cucc.

Tipikusan az a kellék, amit az étteremben kétévente egyszer járó kivagyiak képesek számonkérni. Szalvétagyűrűt is hozom azonnal!

2021. okt. 2. 04:18
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Főleg a faanyag tartalomra gondolok. Mivel a legtöbb boltban kapható fogpiszkáló már csak hitvány farost hulladékból készül, ami azért nem ugyanaz.
2021. okt. 2. 04:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bambuszt keress, ilyet. Kínai boltokban van szerintem olcsóbban.

[link]

2021. okt. 2. 07:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én piacon 300ft-ért veszek bambusz fogpiszkálót nagy csomaggal.Hegyes és kemény nem törik el.
2021. okt. 2. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

“ Meg úgy általában ki használ manapság még fogpiszkálót”

Mondjuk, aki meg akarja tűzni a szalonnát, amikor belegöngyöli a májat, bélstint stb 😉

2021. okt. 2. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Fogkő nem tudom, hogy jön ide...
2021. okt. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!