Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Olyant lehet a Wolton/Netpincé...

Olyant lehet a Wolton/Netpincéren, hogy addig kérek szállítást egy random utcába amíg a határuk van és én is oda megyek?

Figyelt kérdés

Vannak kedvenc helyeim, amik viszont nagyon messze vannak és nem mindig fér bele, hogy elutazzak addig. Ugyanakkor a Netpincér és a Wolt se szállít Újpestre ezen éttermekből.

Lehetséges olyan, hogy tesztelem hol van a határa a szállításnak, és ott egy random címre kérem a rendelésem? Én pedig leutazok oda, ott várom a futárt.

2021. szept. 24. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Utcára nem szállítanak. Nincs valami ismerősöd, aki közelebb lakik az étteremhez? Akkor esetleg oda kérhetnéd. Vagy lehet úgy is rendelni, hogy személyesen veszed át az adott étteremben (időrendelés).
2021. szept. 24. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1# ... dee

Már többször volt, hogy nem lakásra szállítottam hanem utcában és parkban vették át a rendelést.

Netpincéres futár voltam a nyáron és általában amikor a vevők nem a lakásukra rendelnek megadján a legközelebbi címet és a leírásba oda írják, hogy "Hívjon a futár amikor ide ér" vagy konkrétan leírja, hogy hova vigyem és hol lesz.

Például 2x kellett már egy parkba kiszállítanom és leírták, hogy piknikeznek és hívjam felőket, amikor oda értem.

Olyan is volt, hogy rendőrök rendelték autóból egy utca sarkára és ahogy megláttak oda jöttek hozzám, elmondták milyen névre rendeltek és oda is adtam az ételt.

Simán meg lehet oldani.

Szerintem adj meg egy címet valahol ott ahol átvennéd. Nem adj meg kaputelefont, emeletet stb... hogy a futár még véletlenűl se próbáljon meg bejutni a házba, mert sokszor van, hogy siet a futár így nem is olvassa el a megjegyzést vagy már csak a liftben.

Így mindenképpen el kell majd neki olvasni.

Oda pedig azt írd, hogy hívjon fel. A telefonban pedig elmagyarázod neki a szituációt.

Vagy ... még jobb. Állj ott te is és ahogy meglátod a futárt rögtön szólítsd le.

2021. szept. 24. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es: nagyon szépen köszönöm :)
2021. szept. 24. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 10 éve rendeltem így pizzát. Nem mondtam még hogy nem ott lakom csak megadtam egy címet és hívott mikor odaért, én meg ott voltam nem messze és odasetaltam.
2021. szept. 25. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!