Zotya... kérdése:
Van olyan közületek aki rendszeres alkoholfogyasztás után egyszer csak letette a poharat és már nem is kívánja az alkoholt? Anélkül is jól érzi magát?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 19:23
1/4 anonim válasza:
Igen.Én pótoltam mással.Elkezdtem futni jó sokat. Azt olvastam,hogy az extrém fizikai sportolók,ultrafutók közül sok a volt drogos ,alkoholista.Nem véletlenül.Nekem például szükségem volt rá egy időben,hogy fizikálisan teljesen "kinyírjam " magam.Napi szintű 20 km-t meghaladó futásokkal sikerült is. Ha valaki változtatni akar,akkor ez lehet az egyik megoldás. De vigyázat! Ez is függőséget okoz!
2/4 anonim válasza:
Rendszeresen ittam, otthon is, egyedül is, nagyjából napi 0,2-0,5 liter vodkát, unicumot, vagy Hubertust.
20 évig, de autóút, vagy munkába menés előtt soha.
Aztán egy nap úgy gondoltam, hogy ezt nem akarom és másnaptól nem ittam egy kortyot sem.
Ennek is már 20 éve.
Nem tudom, hogy mi az oka, de soha egyetlen percig nem hiányzott utána.
3/4 anonim válasza:
Kevesebbet iszok, mióta kevesebb a stressz. Elég 1, max. két pohárral, előtte üvegnyi mennyiség volt. Már nem akarok berúgni. Valamiért meg nem is kívánom annyira már, valahogy más ízét érzem, nem tudom, miért.
4/4 anonim válasza:
Igen, és észre sem vettem, hogy maradt ki az életemből. Az a titka, hogy nem kell megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!