Az instant forró csoki port hogy lehet úgy elkészíteni hogy sűrű,kanalazható legyen ne pedig víz állagú?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 12:08
1/2 anonim válasza:
Ha kevés olvasztott vajat is keversz a porhoz, akkor olyasmi lesz mint egy home made Nutella 🙂
2/2 anonim válasza:
Tegyél bele keményítőt. (A pudingporokban is az van. Lehet külön venni étkezési keményítőt élelmiszerboltban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!