Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen az íze a gyilkos...

Milyen az íze a gyilkos galócának?

Figyelt kérdés
Én is tudom, hogy egy rendkívül mérgező gomba. Azokat kérdezem akik átélték már azt a szerencsétlenséget, hogy ettek belőle, de túlélték szerencsésen. Emlékeznek rá, hogy milyen volt az íze?
2010. aug. 30. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Állítólag finom, de én nem ettem :S
2010. aug. 30. 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
92%

Állítólag a krumplira emlékeztető íze van.

Nem ettem, csak úgy olvastam róla.

2010. aug. 30. 19:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Hú kösz azért azt nem :P Majd ha öngyi akarok lenni akkor majd meggondolom ;)
2010. aug. 30. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
A gyilkos galóca vacsorát igen kevesen élték túl!Nem sokan vannak akik fel tudják idézni az ízét!
2010. aug. 30. 23:58
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem lehet jellegzetes íze, különben észrevennék és nem ennék meg.
2010. szept. 1. 09:05
 6/16 A kérdező kommentje:

"Szerintem nem lehet jellegzetes íze, különben észrevennék és nem ennék meg."

Honnan tudjuk, hogy jellegzetes íze van ha még nem kóstoltuk meg? Ha meg megtudnánk akkor meg már megettük tehát mérgezést kaptunk ;)

2010. szept. 1. 11:33
 7/16 anonim válasza:
23%
Kérdező, ez jogos, de a válaszoló azzal kezdte a mondatot, hogy "Szerintem".
2010. okt. 2. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:
14%

Mii sem egyszerúbb hogy megtudd:

Megcsinálod mintha sima gombát ennél.

Majd ha megetted AZONNAL KIHÁNYOD. Esetleg iszol rá SOK vizet amit szintén kidobsz a gyomrodból így kimosva a maradékot is.

Ezáltal nem tud felszívódni. Így az ízét megtudod állapítani.

Persze csak SZIGORÚAN SAJÁT FELELŐSSÉGRE.

2010. okt. 2. 23:32
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
gyilkos :D
2010. okt. 3. 02:52
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Én úgy tudom, a gyilkos galóca megevését nem éli túl senki, mert olyan nagy dózisú méreg van benne, egy db is elég ahhoz, hogy egy gombapörköltbe kerülve kinyírja a teljes családot, tökmindegy ki eszi meg.

Biológiáról még emlékszem rá, hogy kétféle módon ölhet, és kb nyolc-tíz óra a hatóidő, de már előtte elkezdesz szarul lenni. Szóval az, hogy kiderült, milyen ízű a gomba, nem jelenti, hogy túl is élték. Valaki bemegy a dokihoz, megállapítják, hogy gombamérgezés, az illető pedig kétségbeesve kérdezi, hogy lehet, amikor tök finom volt... :(((

Amúgy senki ne kóstolja meg, hánytatással sem, mert arra is emlékszem, hogy ez nem használ... Lehet, hogy már a száj nyálkahártyában felszívódik annyi, amennyi elég a halálhoz.

2010. okt. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!