A sóska vagy a spenót az édes?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 14:24
1/11 anonim válasza:
a spenót. nekem a sóska kicsit kesernyés.
3/11 anonim válasza:
Mi a spenótot fokhagymásan, sósan készítjük el, a sóskába pedig cukrot teszünk.
5/11 anonim válasza:
A sóskába szoktak cukrot tenni. A spenótba nem.
6/11 anonim válasza:
A sóska alapból savanyú,és ezért édesítik.
7/11 anonim válasza:
A sóska nyersen savanykás, elkészítéskor szokták ízlés szerint édesíteni, és habarással készül.
A spenót nyersen kesernyés, az első főzőlét le is szokták önteni, majd sok fokhagymával ízesítve rántással készítik.
Így a sóska lehet édeskés, nagyon jó rántott/sült húsok mellé savanyúság helyett, a spenót jó fokhagymás, tükörtojással, főtt krumplival igazán finom, önálló étel.
8/11 anonim válasza:
Elsőnek: végre valaki, aki kesernyésnek érzi. Velem mindenki vitatkozik, hogy nem.
9/11 anonim válasza:
Mi mindkettőhöz teszünk cukrot, és édesen szeretjük :).
10/11 anonim válasza:
egyik se igazán. a sóska kesernyés(DE ahozz raknak cukrot.)
a spenót meg a fokhagymás . szóval szerintem te a sóskára gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!