Mit gyártanak most a győri Kekszgyárban? Egyáltalán van-e ott még valami?
Győri vagyok, és az elmúlt egy-másfél évtized során nagy vihart kavartak a Kekszgyárral kapcsolatos események. A Danone-felvásárlás (az ez ellen szervezett bojkott), majd a bezárás, és leépítés szomorú epizódjait nyomon követtem.
Gyerekkorom óta a város része volt a kellemes, mennyei vanília, és kókuszillat, amelyet időről-időre érezhettünk. Mindez már a múlté, és nagyon hiányzik. Nemrég Székesfehérváron jártam, és felfedeztem ugyanezt az illatot. Tovább sétálva megpillantottam a gyárat a logóval, és elszorult a szívem. Nem értem, miért kellett odatelepíteni az üzemet, miért éri meg ott jobban, mint nálunk, Győrben.
Nem tudja valaki "bennfentes" véletlenül, hogy mi van a régi Kekszgyárban? Működik ott még valami? Vagy már csak a kísérteteké és az enyészeté az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!