50000Ftból egy főre, hogyan lehet 1 hónapra megoldani a napi 3x étkezést?
Simán.
Persze nem bélszín meg bio élelmiszer,de napi 1500-ba,ha főzöl simán belefér változatos kaja,hús és zöldség, gyümölcs is.
Először is kérdés, mi a terv? Van időd főzni?
Ha igen, akkor érdemes több mindenből többnapi adagot vásárolni, és vagy több napra főzni, úgy lefagyasztani, vagy előkészíteni, és úgy fagyasztani.
Akkor az is kérdés, miket szoktál reggelizni, vacsorázni? A zabpehely jön ki a legolcsóbban. De ha csinálsz valamilyen szendvicskrémet, az több napig is kitart akár.
Vacsorára akár tojás, vagy főtt kaja... Néha belefér egy-egy pizza rendelés is.
7-es ez nem igaz... rendelve egy adag spagetti alsóhangon 1500 ft otthon meg kihozom 300 ft-ból. Nő vagyok, nem túl nagy kajás. Én 60-at költök ennivalóra, mindent eszem, de mivel laktózérzékeny vagyok így 50-ből nem jönnék ki. A fehér lisztet sem viselem jól, úgyhogy ezek extra költségek.
Akinek semmi ilyen gondja nincs az ki tud jönni belőle ;)
Nem tudom mennyit eszik a párod de egy adag rendelt ételben nem 2 kiló hús van hanem átlagosan 300 gramm egy adag, szóval hiába drága a hús a boltban (hentesnél mindig olcsóbb), be lehet osztani adagokra és méris nem annyi, mint rendelve. A spagettiben is van hús amúgy. :D
Azt már inkább megértem hogy te csirkét eszel ő disznót és hogy nincs időd/kedved ennyit főzni, mert ez valóban nehéz állapot lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!