Télire elrakott uborkasalátába muszáj cukrot rakni?
Semmit nem kell belerakni!
Legyalulod és lefagyasztod. Aztán felhasználás előtt ízesíted, ahogy akarod!
Nem lehetne egy normális választ írni?
Milyen egynapos uborkasalátáről irkalsz?
Savanyúságról van szó még mindig.
Anyám ezen az oldalom komolyan semmit nem lehet kérdezni..
Figyelj Kérdező!
Rosszul tetted fel a kérdést!
Az üvegben és szeletekben eltett uborka, az nem uborkasaláta - aminek az a lényege, hogy friss- hanem ecetes, savanyú, vagy sós-vizes uborkaszeletek.
Ezt te úgy teszed el ahogy akarod, de ha nem teszel bele cukrot vagy édesítőt, azt felbontáskor, azaz fogyasztáskor már nem fogod tudni pótolni, mert nem járta át a lé és pocsék lesz.
Ha UBORKASALÁTÁT akarsz, akkor annak a módját a 2-es válaszomban leírtam.
Csak lefagyasztva kapsz egy megközelítőleg hasonló dolgot, de azt semmivel nem kell fagyasztás előtt ízesíteni!
Ennyi!
Jó ne haragudj, csak én úgy találtam a neten hogy "uborkasaláta télire". (Egyébként sparban kapható és imádom.Jobban utána néztem Svéd uborkasaláta a neve)
Köszönöm a választ. Igazából a lényeg,hogy nem nagyon szeretném cukrozni,mert cukorbeteg is van a családba és nem tudtam ,hogy kötelező alapanyag e ha savanyúságot szeretnék elrakni/készíteni
#7
Én is cukorbeteg vagyok és a savanyút eritritollal teszem el.
(Lekvárt, befőttet nem eszem, a gyümölcs cukortartalma miatt, így azt nem teszek el)
Egyébként amit savanyúságostól veszel kimérve, azoknak is a nagy százaléka édesítőszerrel van ízesítve, mert nagy tételben olcsóbb mint a cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!